Spremeni velikost črk   Pogled tiskanja

Večni derbi...

Klub malega nogometa Krajna

Moderator: cuschtee

Keri je najvejkši derbi?

Inter - Milan
2
6%
Barcelona - Real M.
6
19%
Krajna - Mr. Baby
19
59%
Mura - Maribor
2
6%
Celtic - Rangers
0
Brez glasov
Man Utd - Liverpool
0
Brez glasov
Crvena Zvezda - Partizan
3
9%

Skupaj glasov : 32

OdgovorNapisal/-a KIKI » 08 apr 2008, 23:11

galaktikos je napisal/-a:
cuschtee je napisal/-a:marsikaj bi lejko replicero.!

ges mo nekaj tvojoga :'

cuschtee je napisal/-a: šteri de ščel, de dobrodošel.

Dvomim ka je štoj z ekipe B dovolj dober za apetite vaše publike.Mogoče eden največ dva.Pa teva dva verjetno najmenje senjata špilati v prvi ekipi.
Žalostno ka so uspehi vredni več kot pa da bi domači dečki špilali za svoje starše,sosede,prijatelje, znance, itd!

cuschtee je napisal/-a: mislin, ka je glij vaš klub bil ustanovljeni z razlogon šteroga omenjate. oziroma s podobnin razlogon kak naša B ekipa. eni so namreč bili v tiston časi preveč užaljeni (in še zdaj so zafrustrerani) ka so nej mogli biti del tedanje prve ekipe krajne.!

Samo zakoj so pa špilali igralci ka zdaj kao nekaj pomejnijo na Krajni za klub kateroga omenjaš.Klub mr.baby so narejdili zatou ka so lejko pajdaše vkuper špilali za kar še zdaj drži da za klub mr.baby špilajo pajdaši(če glij se včasi sposvadijo-mo)Za Krajno toga nemremo trditi.Lejko razložin či ščejte!

cuschtee je napisal/-a: moren povdariti, ka davlete vtis, ka van je še itak glavni cilj ali vizija kluba - biti bokši od krajne. zato vas čista razmin v svojih prizadevanjih.

Tou je že! po rezultackon smisli nej. V organizacijskon pa sigurno!

cuschtee je napisal/-a: rejsan je, ka san dostakrat stiskavo pesti za vaše dečke.

Povej da si bil nazadnje na tekmi mr.baby?Verjetno je že duuuuugoooo naaaazaaaajjjj!

cuschtee je napisal/-a: bilo pa je tudi obdobje, kak je tudi zdaj, ka ste bili preveč prepotentni in san van privoščo kakšno ohladitev.

O prepotentnosti pa nebi!Što je li bole preptenten kak narod z Krajne(gučin samo glede fuzbala)Ka se po oštarijaj derejo "Krajna,krajna"pa "Ko je najbolji?Krajna"Narod drujgi se pa polek zgraža!

cuschtee je napisal/-a:sigurno san pa nej krijčo 5 minut pred krajon naj doj fujčka, gda ste gibili.

Saj tou nemreš krijčati če ne odiš na tekme.Za tou moreš biti na tekmi.Samo ti je pa rejsan moglo biti na igrišči rejdno dosadno če tou vse čuješ.V soboto ti nede,tou ti obečan! :'
Samo škoda ka bi verjetno čul dosta vekše svinjarije od vaše publike na naš račun.

cuschtee je napisal/-a:mojin klubon nejde. ok. krajna 3 v pomurskoj ligi, tišina na sredini pomurske, mura sredina 2.lige, milan 5. v italiji, ... mislin ka niti nej tak slabo. pravin bilo je sanjsko par lejt, ka bi se tou lejko vleklo v nedeogled. ker san realist po duši in pameti se zavedan, ka prijde kriza ali kak san eto darkoji pravo do padca motiveranosti. mislin, ka sta tejva dva pojma preci bluzik.

Reali ide! :ud:

cuschtee je napisal/-a:še ednog povdarin. preveč dobroga san naredo za ene izmed vas in tudi za mister baby (niti senja se van nej, ka vse). man čisto vest in samo pravo bi rad, ka cuschtee nede več šou na led. kak san pravo vašomi zdajšnjomi treneri - peđji, nema više ljubavi.

Škoda tistih cajtov ka jih rejsan pogrejšan!
Glede leda pa se da tudi pogučati :'

Izvolte! :g33k:

darko vupan ka boš razmo;

1.replika(tu mislin na sako tvojo repliko cuschteeje,...nazaj)
/
2.keber,klekl,dundi,...
2a.bratkee špila za koga(vupan ka za očo ,ka je strasten krajčar bil,darko ti to sigurno znaš)pa špila za mrb,lebar(isto)...,aja za keroga sosida,pajdaša,strica... je pa keber špilo pri mrb-ji...tu se mi gli neda eno voro pisati...

3.za krajno si špilo tude ti par dni nazaj,...mislin ka smo na krajni velki pajidaše,definitivno pa bole iskreni kak pri keron nasprotnon klubi,...(neven kakšen pajidaš si ti z našin(bratkeejon)),lebaron...

4.HA HA

5.za to san nej ge prava oseba ka bi komentero

6.tu si se prav povedo ,edino ti pa peđa(v teh trenutkih,žal),sta prepotentniva,pa narod se zgraža...,tu si sebej najbrž cuj mislo(znan ka si ščel že večkrat (2x)biti del tega,peđa je uživo(lejko slike denen gor za dokaz),žal...)

7. si pa ščel,naj te nej sran...že štero tekmo prlej(2,3,4leta nazaj) samo si nej mogo...:)

8./

9./

p.s: osebno neman nika proti tebi to vupan znaš,samo tvoja arogantnost na forume me pač malo gene,...pa prosen prepričaj se što so tvoje pajdaše,ka neboš ge pa obleko kakšen naupačen dres...kiki iz KRAJNE
KIKI
ščej gratati nogometaš

OdgovorNapisal/-a fejst fejst lejpi » 09 apr 2008, 00:03

[quote="cuschtee"]

samo Ä
Napad dobivle tekme, obramba pa prvenstva-Udo Lattek

Napad je za gledate, obramba pa nej-GOGO
Uporabniški avatar
fejst fejst lejpi
V prvoj postavi

OdgovorNapisal/-a Tanasa » 09 apr 2008, 08:04

meni se zdi žalostno ka se zaradi ene blesave žoge svajuvlejo kolegi :kaj: :policaj:
"YOU DON`T HAVE TO LOVE ME, YOU DON`T EVEN HAVE TO LIKE ME, BUT YOU WILL RESPECT ME"
Uporabniški avatar
Tanasa
Sidij na tribuni

OdgovorNapisal/-a LAjCi » 09 apr 2008, 08:15

Tanasa je napisal/-a:meni se zdi žalostno ka se zaradi ene blesave žoge svajuvlejo kolegi :kaj: :policaj:

podpis

daj gogo, ne modruvli pa se spravi za mikrofon ! ;)
Slika
Uporabniški avatar
LAjCi
Joker s klopij

Kraj: Sodišinci

OdgovorNapisal/-a werder » 09 apr 2008, 09:19

werder je napisal/-a:
cuschtee je napisal/-a:
in neščen, ka me štoj drujgi, ka njemi oča kruj kipuvle, žali ali podcenjuje.

Me prav zanima na koga je tao letelo

Ja rejsan pa še tao me zanijma ka si ti za Mr. Baby dobroga napravo ka se mi rejsan ne senja ka bi tao bilo prosin te ka mi malo osvežiš spomin

Ja mene še tao itak zanima zato bi lepo proso gospoda šteri je tao napiso ka na teve dvej zadeve odgovori
Uporabniški avatar
werder
Segrejvle rezervno kloup

Kraj: Bremen

OdgovorNapisal/-a fejst fejst lejpi » 09 apr 2008, 09:45

Tou je simboliÄ

Uporabniški avatar
fejst fejst lejpi
V prvoj postavi

OdgovorNapisal/-a jbt » 09 apr 2008, 12:07

LAjCi je napisal/-a:
tdk je napisal/-a:V soboto pridem definitivno da si tekmo ogledam,

torej nebos soudo ? ;)

moj trud se mi je splačal sodo de Cener iz Černelavec (ledave) če pa nede mel časa pa Flisar
Uporabniški avatar
jbt
Nosač brisač

OdgovorNapisal/-a MiChO » 09 apr 2008, 12:14

:-D :-D :-D

Malo smo lekar trčeni :-D
Mes que un club! (Več kot klub!)

Ray Hudson: "Xavi needs no help. He needs help like a fish needs bicycle."
Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

Kraj: V njenih hlačkah...

OdgovorNapisal/-a tdk » 09 apr 2008, 12:23

jbt je napisal/-a:
LAjCi je napisal/-a:
tdk je napisal/-a:V soboto pridem definitivno da si tekmo ogledam,

torej nebos soudo ? ;)

moj trud se mi je splaÄ
tdk
Sprejeti v nogometni klub

OdgovorNapisal/-a MiChO » 09 apr 2008, 12:32

Pa či si pravo ka ge boš soudo zvejš v četrtek, najkesnej v petek :P

Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

OdgovorNapisal/-a tdk » 09 apr 2008, 12:49

[quote="MiChO"]Pa Ä
tdk
Sprejeti v nogometni klub

OdgovorNapisal/-a werder » 09 apr 2008, 16:30

evo špilale mo 7 : 8 pa nej zato ka bi si vi sodnika zrihtale ampak zaradi dogodkov iz lanske sezone ka so tak verjetno sen znani. Te umproforec je čista naore
Uporabniški avatar
werder
Segrejvle rezervno kloup

Kraj: Bremen

OdgovorNapisal/-a galaktikos » 09 apr 2008, 17:58

KIKI je napisal/-a:
galaktikos je napisal/-a:
cuschtee je napisal/-a:marsikaj bi lejko replicero.!

ges mo nekaj tvojoga :'

cuschtee je napisal/-a: šteri de ščel, de dobrodošel.

Dvomim ka je štoj z ekipe B dovolj dober za apetite vaše publike.Mogoče eden največ dva.Pa teva dva verjetno najmenje senjata špilati v prvi ekipi.
Žalostno ka so uspehi vredni več kot pa da bi domači dečki špilali za svoje starše,sosede,prijatelje, znance, itd!

cuschtee je napisal/-a: mislin, ka je glij vaš klub bil ustanovljeni z razlogon šteroga omenjate. oziroma s podobnin razlogon kak naša B ekipa. eni so namreč bili v tiston časi preveč užaljeni (in še zdaj so zafrustrerani) ka so nej mogli biti del tedanje prve ekipe krajne.!

Samo zakoj so pa špilali igralci ka zdaj kao nekaj pomejnijo na Krajni za klub kateroga omenjaš.Klub mr.baby so narejdili zatou ka so lejko pajdaše vkuper špilali za kar še zdaj drži da za klub mr.baby špilajo pajdaši(če glij se včasi sposvadijo-mo)Za Krajno toga nemremo trditi.Lejko razložin či ščejte!

cuschtee je napisal/-a: moren povdariti, ka davlete vtis, ka van je še itak glavni cilj ali vizija kluba - biti bokši od krajne. zato vas čista razmin v svojih prizadevanjih.

Tou je že! po rezultackon smisli nej. V organizacijskon pa sigurno!

cuschtee je napisal/-a: rejsan je, ka san dostakrat stiskavo pesti za vaše dečke.

Povej da si bil nazadnje na tekmi mr.baby?Verjetno je že duuuuugoooo naaaazaaaajjjj!

cuschtee je napisal/-a: bilo pa je tudi obdobje, kak je tudi zdaj, ka ste bili preveč prepotentni in san van privoščo kakšno ohladitev.

O prepotentnosti pa nebi!Što je li bole preptenten kak narod z Krajne(gučin samo glede fuzbala)Ka se po oštarijaj derejo "Krajna,krajna"pa "Ko je najbolji?Krajna"Narod drujgi se pa polek zgraža!

cuschtee je napisal/-a:sigurno san pa nej krijčo 5 minut pred krajon naj doj fujčka, gda ste gibili.

Saj tou nemreš krijčati če ne odiš na tekme.Za tou moreš biti na tekmi.Samo ti je pa rejsan moglo biti na igrišči rejdno dosadno če tou vse čuješ.V soboto ti nede,tou ti obečan! :'
Samo škoda ka bi verjetno čul dosta vekše svinjarije od vaše publike na naš račun.

cuschtee je napisal/-a:mojin klubon nejde. ok. krajna 3 v pomurskoj ligi, tišina na sredini pomurske, mura sredina 2.lige, milan 5. v italiji, ... mislin ka niti nej tak slabo. pravin bilo je sanjsko par lejt, ka bi se tou lejko vleklo v nedeogled. ker san realist po duši in pameti se zavedan, ka prijde kriza ali kak san eto darkoji pravo do padca motiveranosti. mislin, ka sta tejva dva pojma preci bluzik.

Reali ide! :ud:

cuschtee je napisal/-a:še ednog povdarin. preveč dobroga san naredo za ene izmed vas in tudi za mister baby (niti senja se van nej, ka vse). man čisto vest in samo pravo bi rad, ka cuschtee nede več šou na led. kak san pravo vašomi zdajšnjomi treneri - peđji, nema više ljubavi.

Škoda tistih cajtov ka jih rejsan pogrejšan!
Glede leda pa se da tudi pogučati :'

Izvolte! :g33k:

darko vupan ka boš razmo;

1.replika(tu mislin na sako tvojo repliko cuschteeje,...nazaj)
/
2.keber,klekl,dundi,...
2a.bratkee špila za koga(vupan ka za očo ,ka je strasten krajčar bil,darko ti to sigurno znaš)pa špila za mrb,lebar(isto)...,aja za keroga sosida,pajdaša,strica... je pa keber špilo pri mrb-ji...tu se mi gli neda eno voro pisati...

3.za krajno si špilo tude ti par dni nazaj,...mislin ka smo na krajni velki pajidaše,definitivno pa bole iskreni kak pri keron nasprotnon klubi,...(neven kakšen pajidaš si ti z našin(bratkeejon)),lebaron...

4.HA HA

5.za to san nej ge prava oseba ka bi komentero

6.tu si se prav povedo ,edino ti pa peđa(v teh trenutkih,žal),sta prepotentniva,pa narod se zgraža...,tu si sebej najbrž cuj mislo(znan ka si ščel že večkrat (2x)biti del tega,peđa je uživo(lejko slike denen gor za dokaz),žal...)

7. si pa ščel,naj te nej sran...že štero tekmo prlej(2,3,4leta nazaj) samo si nej mogo...:)

8./

9./

p.s: osebno neman nika proti tebi to vupan znaš,samo tvoja arogantnost na forume me pač malo gene,...pa prosen prepričaj se što so tvoje pajdaše,ka neboš ge pa obleko kakšen naupačen dres...kiki iz KRAJNE

Ka ti naj odgovorin?
ka san pač debeli pa stari!

Ges prouti tebi tudi nej.
Menej pa gene tvoja samozavest ka mijsleš ka si nikdar nej nika naroube narejdo.Parin v klube vaša navezanost na KMN Krajna megli razumnost.Prav mate,tudi meni megli razumnost.Zatou ste pač nastrojeni prouti vsakome ka karkoli prouti Krajne napijše.
Razlaga napačnoga dresa pa je naslednja!Pijtaj Grabara ka san njemi pravo kda prijden še isto sekundo nazaj v Mr.baby!
Priznan ka san pa bil navijač Krajne prešnjo sezono pa san želo ka bi bili prvaki kar van je tudi uspelo.Krajni pa san šou v prepričanje ka bi lejko v takšnon klube ležej špilo(gučo sikdar)pa san doubo spoznanje ka san se fejst fejst mouto!Glede želje po slasti prvaka pa nebi komentejro mogouče samo en stavek!
Prvak z Krajno biti mi pomejni telko kelko de mi pomejnila zmaga Mr.Baby-ja proti Krajne! :jupi:
Torej če v SOBOTO USPE SAN ŽE PRVAK!!! :waw: :ud: :bravo: :love:
[img]http://www4.slikomat.com/08/0415/jca-kbaxx3.gif[/img]

Jaz sem mlad, srednjih let, star sem fant!
Uporabniški avatar
galaktikos
Dau prvi avtogram

Kraj: Santiago Bernabeu

OdgovorNapisal/-a LEBARE » 10 apr 2008, 14:57

ka po tekme te se tude tak štukale??? :ud: :g33k: ;)
Slika
Slika
Slika
Uporabniški avatar
LEBARE
Na probi

OdgovorNapisal/-a MiChO » 10 apr 2008, 16:57

Ka po... že med njouf... :-D

Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

OdgovorNapisal/-a monika » 10 apr 2008, 17:09

eh

nej ste normalne :ne: :ne:

pa nej bijla ponavadi tau se vkup zajebancija?

zdaj ste že kak hrvate pa slovence :' :'
Uporabniški avatar
monika
Marjonika

OdgovorNapisal/-a lebarowa » 10 apr 2008, 17:26

dečke dečke ... :ne: :ne: ka se telko štukate pa provocejrate eden drujgoga ..... zmagalo de itak tisto moštvo kero de melo baukšo taktiko špilanja ,baukšo kondicijo pa dobro podporo trenera.......... :ud: ;) ;)

NAJ ZMAGAJO MOČNEJŠI IN BAUKŠI........ ;) ;)

se vijdemo na derbeje .......
Zadnjič spremenil lebarowa, dne 10 apr 2008, 19:27, skupaj popravljeno 1 krat.
la rossa bella.
Uporabniški avatar
lebarowa
Krokodil(čki) v... očeh

Kraj: murski petrovci

OdgovorNapisal/-a piksi10 » 10 apr 2008, 17:53

to je negda bil moj derbi, Ä
Uporabniški avatar
piksi10
Dau prvi avtogram

OdgovorNapisal/-a MiChO » 10 apr 2008, 21:15

14. krog pomurske lige malega nogometa
sobota, 12. 4. 2008, stadion Grbavica (Gederovci), 20:00

KMN MISTER BABY.............KMN KRAJNA IS

LEJKO, Andrej.............................[25] - OZVATIČ, Kristjan
ŠERUGA, Damjan
-----------------------------------------------------------------------
ČRNKO, Jože................................[4] - DETELLBACH, Simon
DŠUBAN, Tomaž...........................[5] - MAJC, Sandi
PAVLINJEK, Filip............................[6] - STOJISAVLJEVIČ, Mitja
POLDAUF, Tomaž.........................[12] - BOGDAN, Robert
VREČIČ, Janez
------------------------------------------------------------------------
BRATKOVIČ, Denis.......................[7] - GRAH, Dejan
PAJŽLAR, Silvo.............................[8] - GRAH, Daniel
PELCL, Davorin............................[9] - BRATKOVIČ, Kristijan
VREČIČ, Jože.............................[10] - ŠKODNIK, Tomas
------------------------------------------------------------------------
KRPIČ, Darko.............................[11] - KOVAČ, Dominik
LEBAR, Aleš................................[13] - ŠEBJANIČ, Boštjan

TRENER: PEVEC, Boštjan...............TRENER: KREFT, Robert

sodnik: je bik

Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

OdgovorNapisal/-a fejst fejst lejpi » 11 apr 2008, 00:13

monika je napisal/-a:eh

nej ste normalne :ne: :ne:

pa nej bijla ponavadi tau se vkup zajebancija?

zdaj ste že kak hrvate pa slovence :' :'

Tej tvoj avatar tude ne izžarejva ljubezni, harmonije,... :| :| :|

Uporabniški avatar
fejst fejst lejpi
V prvoj postavi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na KMN Krajna

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost