Napisal/-a cuschtee » 07 apr 2008, 20:45
še ednog vas dregnen. človik niti dnevnika nemre v meri poglednoti.
marsikaj bi lejko replicero.
glede B ekipe. ustanovljena na pobudo parih zgoraj omenjenih. večina (mislin, ka vsi razen menej in joške) so bili prouti in so še zdaj eni. samo neka mo pravo. san san bil za B ekipo predvsem zato, ka se eni sami prepričajo, ka nemrejo špilati na takšnon nivoji kak si uni mislijo in pa zato, ka se njin ponudi še ena možnost, ka se dokažejo in mogoče zresnijo. sakomi san v oči pravo in dečki znajo v kun je štos. mislin, ka so po začetnih težavaj in problemaj dobro zgrabili za fuzbal in vse ostalo, taka v kratkon do solidna ekipa, štera de mešala štrene marsikomi. nikoga se nede sililo v A ekipo (do zdaj smo tou delali). šteri de ščel, de dobrodošel.
aha, še tou. če smo že pri ustanavljanje klubov. mislin, ka je glij vaš klub bil ustanovljeni z razlogon šteroga omenjate. oziroma s podobnin razlogon kak naša B ekipa. eni so namreč bili v tiston časi preveč užaljeni (in še zdaj so zafrustrerani) ka so nej mogli biti del tedanje prve ekipe krajne. moren povdariti, ka davlete vtis, ka van je še itak glavni cilj ali vizija kluba - biti bokši od krajne. zato vas čista razmin v svojih prizadevanjih.
glede navijanja za vaš klub. nemo gučo v imenih drujgih. dosti se jih verjetno pretvarja in navijajo kontra vas.
za sebej lejko poven, ka mi je baš seeno kak špilate. rejsan je, ka san dostakrat stiskavo pesti za vaše dečke. bilo pa je tudi obdobje, kak je tudi zdaj, ka ste bili preveč prepotentni in san van privoščo kakšno ohladitev. sigurno san pa nej krijčo 5 minut pred krajon naj doj fujčka, gda ste gibili. ajde, razmin, kak san pravo že gnes!
mojin klubon nejde. ok. krajna 3 v pomurskoj ligi, tišina na sredini pomurske, mura sredina 2.lige, milan 5. v italiji, ... mislin ka niti nej tak slabo. pravin bilo je sanjsko par lejt, ka bi se tou lejko vleklo v nedeogled. ker san realist po duši in pameti se zavedan, ka prijde kriza ali kak san eto darkoji pravo do padca motiveranosti. mislin, ka sta tejva dva pojma preci bluzik.
vijden, ka se eni spuščate tudi na preci nizke nivoje komunikacije. šteri me poznate, znate ka san preci diplomatski (verjetno preveč, zmes bi si šteri zaslužo, kakšno malo slabšo besedo ali pa kakšen zeleni rekel v oči). nigdar san nej v ospredje postavlo mojo izobrazbo, moje znanje, finančno stanje, nogometno znanje, ... in neščen, ka me štoj drujgi, ka njemi oča kruj kipuvle, žali ali podcenjuje.
še ednog povdarin. preveč dobroga san naredo za ene izmed vas in tudi za mister baby (niti senja se van nej, ka vse). man čisto vest in samo pravo bi rad, ka cuschtee nede več šou na led. kak san pravo vašomi zdajšnjomi treneri - peđji, nema više ljubavi.
tak zdaj, kak v soboto pred tekmov (če mo kapetan), van želin puno golov, veselja in dobroga fuzbala!