Spremeni velikost črk   Pogled tiskanja

Večni derbi...

Klub malega nogometa Krajna

Moderator: cuschtee

Keri je najvejkši derbi?

Inter - Milan
2
6%
Barcelona - Real M.
6
19%
Krajna - Mr. Baby
19
59%
Mura - Maribor
2
6%
Celtic - Rangers
0
Brez glasov
Man Utd - Liverpool
0
Brez glasov
Crvena Zvezda - Partizan
3
9%

Skupaj glasov : 32

OdgovorNapisal/-a Tanasa » 07 apr 2008, 13:38

vupan ka se želje uresničijo :ud: :waw: :jupi:
"YOU DON`T HAVE TO LOVE ME, YOU DON`T EVEN HAVE TO LIKE ME, BUT YOU WILL RESPECT ME"
Uporabniški avatar
Tanasa
Sidij na tribuni

OdgovorNapisal/-a MiChO » 07 apr 2008, 13:56

Ge pa ščen ka de lejpo vreme, oz. ka nede dež... ka de te dosta gledalcov pa elektrika v zraki pa v reflektoraj... :8

Ovak pa... ka naj poven? Ka san gvušen ka zmagamo? :D Nemo nej, ka te se pa što doj svadi :g33k: Ajč de mogoče že pa snemo, trbej najti komentatora, glede na tou ka Gogo med menihe odišo... Zaj de ziher bole zanimivo kak zadnjič, napeto in tako naprej...

Po tekmi pa se kulturno napigejmo, končamo pitje v ms, pa se ob jutranjih urah zleknemo v posteljo.
Mes que un club! (Več kot klub!)

Ray Hudson: "Xavi needs no help. He needs help like a fish needs bicycle."
Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

Kraj: V njenih hlačkah...

OdgovorNapisal/-a boshko » 07 apr 2008, 14:02

SMRKNUTA LICA 2 PIKÄŒR:

Slika

Gric:...pojđe....ka en tak prek Peđa stogij ?
JoÅ¡ka:.....lekar....pa nema jakne.....plastiÄ
Da volim crno-bele,ponosno kažem svima....
Uporabniški avatar
boshko
Dau prvi avtogram

OdgovorNapisal/-a galaktikos » 07 apr 2008, 18:30

cuschtee je napisal/-a: vmes velki klubi v krizo prijdejo, pa spadnejo v sivo povprečje za nekaj časa.

včera še nej bil guč o krizi ampak od nemotiveranosti :'

cuschtee je napisal/-a:eni pač nemrete ali nemrejo skriti nasmeška ob porazih krajne. naj bou. ges osebno se ne sekeran.
privoščin van, ka se lejko bar smigete na škodo drujgoga, če se že nad svojimi uspehi nemrete.

Očitno se sekejraš,ka telko tou omenjaš.Ges san prišo na tekmo ka vijdin gladko zmago Krajne zgodi se pa tak znaš ka.Pozeranje fotografom domačih igralcov.

cuschtee je napisal/-a:v soboto 14. del dejanja. naj zmaga tisti večer bole spreten, borbeni in srečnejši!

se strinjan!Upajmo na fer potek igre pa da bi sodnik opravil svoje delo dobro se pravi brez pomoči ekipi(katerikoli) zaradi pritiska gledalcev
cuschtee je napisal/-a:pa pijačo pripravte!

ka ti pa tu naj napijšen.Nič bom še enkrat citiral po derbiju!
[img]http://www4.slikomat.com/08/0415/jca-kbaxx3.gif[/img]

Jaz sem mlad, srednjih let, star sem fant!
Uporabniški avatar
galaktikos
Dau prvi avtogram

Kraj: Santiago Bernabeu

OdgovorNapisal/-a MiChO » 07 apr 2008, 18:40

Od sodnika že pa brezveze pijsati, ka de itak tistomi keri zgibij vsega kriv, pa či de kaj zajebo ali nej...

Pozejranje fotografon? Mislin ka bi lejko tou za koga drugoga napiso, keroga je ležej s fotoaparaton po igrišči loviti, kak pa za nas...

Či se že v nemotivejranost poglablaš... nemotivejranost je lejko en izmed razlogov za krizo keroga od klubov... seveda pa je razlogov za krizo sigdar več...

Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

OdgovorNapisal/-a KURSK » 07 apr 2008, 18:58

[quote="cuschtee"]
eni pač nemrete ali nemrejo skriti nasmeška ob porazih krajne. naj bou. ges osebno se ne sekeran.
privoščin van, ka se lejko bar smigete na škodo drujgoga, če se že nad svojimi uspehi nemrete.

gospod vsemogaočni ka pa motaš ka se v vašon klubi nišče nesmige da zgibijo babeke
eni ste ali so kak koli že ustanavljali nekšo ž ekipo samo ka saosidge nedo meli igralcov pa ka raspadnejo pa tak dale či več nevejš pitaj malo vašoga predsednika ka ti obrazloži
Uporabniški avatar
KURSK
Joker s klopij

OdgovorNapisal/-a galaktikos » 07 apr 2008, 19:04

Dobro ka ste v krizi če že tak pravite.Ostante še en keden. :' :jupi: :waw:
[img]http://www4.slikomat.com/08/0415/jca-kbaxx3.gif[/img]

Jaz sem mlad, srednjih let, star sem fant!
Uporabniški avatar
galaktikos
Dau prvi avtogram

Kraj: Santiago Bernabeu

OdgovorNapisal/-a MiChO » 07 apr 2008, 19:09

Kak bi pa te tij tomi pravo či nej kriza?

KURSK, dvomin ka je B ekipa bijla ustanovljena zatou, ka bi te Bejbi igralcov nej mel... Pijtaj Sečkoja, zakoj je tak zalubleni v tou B ekipo...

Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

OdgovorNapisal/-a fejst fejst lejpi » 07 apr 2008, 19:14

gospoda vsemogoÄ
Napad dobivle tekme, obramba pa prvenstva-Udo Lattek

Napad je za gledate, obramba pa nej-GOGO
Uporabniški avatar
fejst fejst lejpi
V prvoj postavi

OdgovorNapisal/-a werder » 07 apr 2008, 19:19

- vmes velki klubi v krizo prijdejo, pa spadnejo v sivo povprečje za nekaj časa
- vmes kakšen klub iz sivega povprečja preseneti in je kakšno sezono malo višje ali najvišje
- vmes pa se ovi, ka se nonstop za obstanek borijo, približajo sivomi povprečji.

Ja pa ka maš za 10 lejt zadosta fusbala po lanskih uspehih pa bla bla bla samo bedarije pa izgovori zdaj ka tvojen ekipa nejde tak kak bi ti ščel

eni pač nemrete ali nemrejo skriti nasmeška ob porazih krajne. naj bou. ges osebno se ne sekeran.
privoščin van, ka se lejko bar smigete na škodo drujgoga, če se že nad svojimi uspehi nemrete
.

Predvidevan ka si mislo na simpatizere Mr. Baby-ja kak san že pred čason pravo vas je tude pri Krajni sigurno eno par takšneh ka ste veseli vsakoga našoga poraza eni pač ta čustva vupajo pokazati druge so pa pred tev pač lejpi v sebi pa si mislijo svoje.
Zadnjič spremenil werder, dne 07 apr 2008, 19:22, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
werder
Segrejvle rezervno kloup

Kraj: Bremen

OdgovorNapisal/-a fejst fejst lejpi » 07 apr 2008, 19:21

Pa Kuzsti tij veÄ
Napad dobivle tekme, obramba pa prvenstva-Udo Lattek

Napad je za gledate, obramba pa nej-GOGO
Uporabniški avatar
fejst fejst lejpi
V prvoj postavi

OdgovorNapisal/-a werder » 07 apr 2008, 19:27

MiChO je napisal/-a:KURSK, dvomin ka je B ekipa bijla ustanovljena zatou, ka bi te Bejbi igralcov nej mel... Pijtaj Sečkoja, zakoj je tak zalubleni v tou B ekipo...

Tao dvomiš ti pa vsi igralce Krajne ka van vaše klubske veljake barvajo oči pitaj Pejvca ka de ti na tao pravo zdaj ka je več nej tan
Uporabniški avatar
werder
Segrejvle rezervno kloup

Kraj: Bremen

OdgovorNapisal/-a MiChO » 07 apr 2008, 19:37

Zavolo B ekipe bi se skoro bili med sebof, taka ge neven zakoj izpostavlate napačne motive za ustanovitev toga moštva...

Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

OdgovorNapisal/-a bianconero » 07 apr 2008, 20:21

eni pa tak na pamet bluzite ka nej rejsan. :zzz:

naj bo 0-0. sakša ekipa naj ma 2 strela prek velke mreže, sakša 3 kornere pa 4 avte.
tekma naj de brez kartonov pa brez nepotrebnoga svajuvanja. pa de koza sita vuk pa cejle! :policaj: :zzz:

po tekmi pa lokanje do onemoglosti oziroma do vsesplošnoga bruhanja. :'
"..I'm proud to be Juventino, I'm proud to be a "bandiera", like you often call me, but the truth is that i'm a little piece of a big Juventus flag, a flag that grows with the years passing and, if each of you looks closely, he'll find also his name on it.."

Thank you for being our symbol, our captain and for how proud you make us feel, each and every day, to be Bianconeri.
Uporabniški avatar
bianconero
Joker s klopij

Kraj: sodisinci 21

OdgovorNapisal/-a cuschtee » 07 apr 2008, 20:45

še ednog vas dregnen. človik niti dnevnika nemre v meri poglednoti.

marsikaj bi lejko replicero.

glede B ekipe. ustanovljena na pobudo parih zgoraj omenjenih. večina (mislin, ka vsi razen menej in joške) so bili prouti in so še zdaj eni. samo neka mo pravo. san san bil za B ekipo predvsem zato, ka se eni sami prepričajo, ka nemrejo špilati na takšnon nivoji kak si uni mislijo in pa zato, ka se njin ponudi še ena možnost, ka se dokažejo in mogoče zresnijo. sakomi san v oči pravo in dečki znajo v kun je štos. mislin, ka so po začetnih težavaj in problemaj dobro zgrabili za fuzbal in vse ostalo, taka v kratkon do solidna ekipa, štera de mešala štrene marsikomi. nikoga se nede sililo v A ekipo (do zdaj smo tou delali). šteri de ščel, de dobrodošel.

aha, še tou. če smo že pri ustanavljanje klubov. mislin, ka je glij vaš klub bil ustanovljeni z razlogon šteroga omenjate. oziroma s podobnin razlogon kak naša B ekipa. eni so namreč bili v tiston časi preveč užaljeni (in še zdaj so zafrustrerani) ka so nej mogli biti del tedanje prve ekipe krajne. moren povdariti, ka davlete vtis, ka van je še itak glavni cilj ali vizija kluba - biti bokši od krajne. zato vas čista razmin v svojih prizadevanjih.

glede navijanja za vaš klub. nemo gučo v imenih drujgih. dosti se jih verjetno pretvarja in navijajo kontra vas.
za sebej lejko poven, ka mi je baš seeno kak špilate. rejsan je, ka san dostakrat stiskavo pesti za vaše dečke. bilo pa je tudi obdobje, kak je tudi zdaj, ka ste bili preveč prepotentni in san van privoščo kakšno ohladitev. sigurno san pa nej krijčo 5 minut pred krajon naj doj fujčka, gda ste gibili. ajde, razmin, kak san pravo že gnes!

mojin klubon nejde. ok. krajna 3 v pomurskoj ligi, tišina na sredini pomurske, mura sredina 2.lige, milan 5. v italiji, ... mislin ka niti nej tak slabo. pravin bilo je sanjsko par lejt, ka bi se tou lejko vleklo v nedeogled. ker san realist po duši in pameti se zavedan, ka prijde kriza ali kak san eto darkoji pravo do padca motiveranosti. mislin, ka sta tejva dva pojma preci bluzik.

vijden, ka se eni spuščate tudi na preci nizke nivoje komunikacije. šteri me poznate, znate ka san preci diplomatski (verjetno preveč, zmes bi si šteri zaslužo, kakšno malo slabšo besedo ali pa kakšen zeleni rekel v oči). nigdar san nej v ospredje postavlo mojo izobrazbo, moje znanje, finančno stanje, nogometno znanje, ... in neščen, ka me štoj drujgi, ka njemi oča kruj kipuvle, žali ali podcenjuje.

še ednog povdarin. preveč dobroga san naredo za ene izmed vas in tudi za mister baby (niti senja se van nej, ka vse). man čisto vest in samo pravo bi rad, ka cuschtee nede več šou na led. kak san pravo vašomi zdajšnjomi treneri - peđji, nema više ljubavi.

tak zdaj, kak v soboto pred tekmov (če mo kapetan), van želin puno golov, veselja in dobroga fuzbala!
Uporabniški avatar
cuschtee
V prvoj postavi

OdgovorNapisal/-a boshko » 07 apr 2008, 22:37

Se strinjam ka smo malo zavozili temo.....B ekipa KRAJNE....V TUN MOMENTI NEMA NIKA Z DERBIJON....ćista nika...glij tak razlogi takši ali etakši za njeno ustanovitev.....mnenja do se tu vedno kresala.
Tu bi naj debaterali rajši o igralcaj,slabosti,prednosti ekip......statistiki......zbujali spomine.....napovedovali......

Gospod(cuschtee) pred menof omenja prepotentnost.........dejstvo je ka ste meli slab Å¡tart...v nasprotju z nami...ne viden zakoj nebi bili optimistiÄ
Da volim crno-bele,ponosno kažem svima....
Uporabniški avatar
boshko
Dau prvi avtogram

OdgovorNapisal/-a LAjCi » 07 apr 2008, 22:52

ajč vam potrjuje snemanje derbija...
pripravte prikolico, ali pa gasilski avto...
... pa pijvo...
... pa komentatora...
... pa pijvo...
... pa dobro igro domačinov...
... pa pijvo san že pravo ??? ;)
Slika
Uporabniški avatar
LAjCi
Joker s klopij

Kraj: Sodišinci

OdgovorNapisal/-a MiChO » 07 apr 2008, 22:56

Aj boshko...ka se sagaš :D nika nejde v napačno smer... tou je vse del derbija...

Na zadnjoj sliki ka je simboličnoga? Tou ka san püklavi... :zzz:

Ge predlagan komentatorski duo: Lenč pa Keber... tou bi bilo odlično... pa čista resno mislin...

Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

OdgovorNapisal/-a lenc » 07 apr 2008, 23:05

[quote="MiChO"]Aj boshko...ka se sagaÅ¡ :D nika nejde v napaÄ
Uporabniški avatar
lenc
ščej gratati nogometaš

OdgovorNapisal/-a MiChO » 07 apr 2008, 23:14

Eh ka nej resen... nika se neta vejzala... tou bi bilou odlično za moje pojme...

Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na KMN Krajna

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov