Spremeni velikost črk   Pogled tiskanja

Večni derbi...

Klub malega nogometa Krajna

Moderator: cuschtee

Keri je najvejkši derbi?

Inter - Milan
2
6%
Barcelona - Real M.
6
19%
Krajna - Mr. Baby
19
59%
Mura - Maribor
2
6%
Celtic - Rangers
0
Brez glasov
Man Utd - Liverpool
0
Brez glasov
Crvena Zvezda - Partizan
3
9%

Skupaj glasov : 32

OdgovorNapisal/-a werder » 07 apr 2008, 23:25

cuschtee je napisal/-a:
in neščen, ka me štoj drujgi, ka njemi oča kruj kipuvle, žali ali podcenjuje.

Me prav zanima na koga je tao letelo

Glede na to na kakšen način pa zakoj je bil ustanovljeni naš klub bi ti bole znala povedate Mirči pa Piksi pa še što od teh ka so te klub ustanovile ges osebno pa fejst dvomen v tao ka bi bil keri od teh zaintereserane špilate za Krajno.

Ka je što 5 minut pred kuncon tekme krijčo sodniki naj doj svučka pa si verjetno samo ti čul bar tan okrog nas je tao nej nišče kričo.

O prepotentnosti pa kak je že Boško napiso, če mi gočimo ka idemo na zmago ges ne viden v ton nika prepotentnoga ka za tvoje izjave gli ne drži.

Ja rejsan pa še tao me zanijma ka si ti za Mr. Baby dobroga napravo ka se mi rejsan ne senja ka bi tao bilo prosin te ka mi malo osvežiš spomin
Uporabniški avatar
werder
Segrejvle rezervno kloup

Kraj: Bremen

OdgovorNapisal/-a fejst fejst lejpi » 07 apr 2008, 23:51

cuschtee je napisal/-a:mojin klubon nejde. ok. krajna 3 v pomurskoj ligi, tišina na sredini pomurske, mura sredina 2.lige, milan 5. v italiji, ...

Pa tu Å¡e cuj denemo Dinamo. VeÄ
Napad dobivle tekme, obramba pa prvenstva-Udo Lattek

Napad je za gledate, obramba pa nej-GOGO
Uporabniški avatar
fejst fejst lejpi
V prvoj postavi

OdgovorNapisal/-a cuschtee » 08 apr 2008, 08:20

ok. ajde.
- san tudi simpatizer dinama, od leta 1983 (plačuvo članarino (oča, ka san bil deca), mislin ka do leta 1989) - vpliv na menej mel tudi stari laci (strasten navijač dinama)
- za auxerre navijan pač tak malo ka nej dugi čas v franciji (začno san od tistoga časa, gda so špilali v 90- lejtaj mislin ka eno 2x ali celo 3x z dinamon v evropi)
- sledijo še boca juniors, borussia dortmund, liverpool in real madrid

politična orienteranost klubov me ne zanima. nekatere od tej bi verjetno nej zbral, če bi se zdaj odločuvo.
Uporabniški avatar
cuschtee
V prvoj postavi

OdgovorNapisal/-a cuschtee » 08 apr 2008, 08:27

še tou san pozabo, kot zanimivost.

prvo ime mister baby-ja je bilo dinamo. pa tudi ajax se je pojavljo. začetki so pa bili sigurno v grabarovon ogradi. te v skakovcaj, nakar sledi selitev v gederovce in mislin, ka de se še tej klub preselo malo južneje!

mirči, piksi pa đouži grabarov bi lejko kaj več o ton povedali.
Uporabniški avatar
cuschtee
V prvoj postavi

OdgovorNapisal/-a bianconero » 08 apr 2008, 11:50

[quote="lenc"][quote="MiChO"]Aj boshko...ka se sagaÅ¡ :D nika nejde v napaÄ
"..I'm proud to be Juventino, I'm proud to be a "bandiera", like you often call me, but the truth is that i'm a little piece of a big Juventus flag, a flag that grows with the years passing and, if each of you looks closely, he'll find also his name on it.."

Thank you for being our symbol, our captain and for how proud you make us feel, each and every day, to be Bianconeri.
Uporabniški avatar
bianconero
Joker s klopij

Kraj: sodisinci 21

OdgovorNapisal/-a galaktikos » 08 apr 2008, 15:09

cuschtee je napisal/-a:marsikaj bi lejko replicero.!

ges mo nekaj tvojoga :'

cuschtee je napisal/-a: šteri de ščel, de dobrodošel.

Dvomim ka je štoj z ekipe B dovolj dober za apetite vaše publike.Mogoče eden največ dva.Pa teva dva verjetno najmenje senjata špilati v prvi ekipi.
Žalostno ka so uspehi vredni več kot pa da bi domači dečki špilali za svoje starše,sosede,prijatelje, znance, itd!

cuschtee je napisal/-a: mislin, ka je glij vaš klub bil ustanovljeni z razlogon šteroga omenjate. oziroma s podobnin razlogon kak naša B ekipa. eni so namreč bili v tiston časi preveč užaljeni (in še zdaj so zafrustrerani) ka so nej mogli biti del tedanje prve ekipe krajne.!

Samo zakoj so pa špilali igralci ka zdaj kao nekaj pomejnijo na Krajni za klub kateroga omenjaš.Klub mr.baby so narejdili zatou ka so lejko pajdaše vkuper špilali za kar še zdaj drži da za klub mr.baby špilajo pajdaši(če glij se včasi sposvadijo-mo)Za Krajno toga nemremo trditi.Lejko razložin či ščejte!

cuschtee je napisal/-a: moren povdariti, ka davlete vtis, ka van je še itak glavni cilj ali vizija kluba - biti bokši od krajne. zato vas čista razmin v svojih prizadevanjih.

Tou je že! po rezultackon smisli nej. V organizacijskon pa sigurno!

cuschtee je napisal/-a: rejsan je, ka san dostakrat stiskavo pesti za vaše dečke.

Povej da si bil nazadnje na tekmi mr.baby?Verjetno je že duuuuugoooo naaaazaaaajjjj!

cuschtee je napisal/-a: bilo pa je tudi obdobje, kak je tudi zdaj, ka ste bili preveč prepotentni in san van privoščo kakšno ohladitev.

O prepotentnosti pa nebi!Što je li bole preptenten kak narod z Krajne(gučin samo glede fuzbala)Ka se po oštarijaj derejo "Krajna,krajna"pa "Ko je najbolji?Krajna"Narod drujgi se pa polek zgraža!

cuschtee je napisal/-a:sigurno san pa nej krijčo 5 minut pred krajon naj doj fujčka, gda ste gibili.

Saj tou nemreš krijčati če ne odiš na tekme.Za tou moreš biti na tekmi.Samo ti je pa rejsan moglo biti na igrišči rejdno dosadno če tou vse čuješ.V soboto ti nede,tou ti obečan! :'
Samo škoda ka bi verjetno čul dosta vekše svinjarije od vaše publike na naš račun.

cuschtee je napisal/-a:mojin klubon nejde. ok. krajna 3 v pomurskoj ligi, tišina na sredini pomurske, mura sredina 2.lige, milan 5. v italiji, ... mislin ka niti nej tak slabo. pravin bilo je sanjsko par lejt, ka bi se tou lejko vleklo v nedeogled. ker san realist po duši in pameti se zavedan, ka prijde kriza ali kak san eto darkoji pravo do padca motiveranosti. mislin, ka sta tejva dva pojma preci bluzik.

Reali ide! :ud:

cuschtee je napisal/-a:še ednog povdarin. preveč dobroga san naredo za ene izmed vas in tudi za mister baby (niti senja se van nej, ka vse). man čisto vest in samo pravo bi rad, ka cuschtee nede več šou na led. kak san pravo vašomi zdajšnjomi treneri - peđji, nema više ljubavi.

Škoda tistih cajtov ka jih rejsan pogrejšan!
Glede leda pa se da tudi pogučati :'

Izvolte! :g33k:
[img]http://www4.slikomat.com/08/0415/jca-kbaxx3.gif[/img]

Jaz sem mlad, srednjih let, star sem fant!
Uporabniški avatar
galaktikos
Dau prvi avtogram

Kraj: Santiago Bernabeu

OdgovorNapisal/-a galaktikos » 08 apr 2008, 15:24

bianconero je napisal/-a:
lenc je napisal/-a:
MiChO je napisal/-a:Aj boshko...ka se sagaš :D nika nejde v napačno smer... tou je vse del derbija...

Na zadnjoj sliki ka je simboličnoga? Tou ka san püklavi... :zzz:

Ge predlagan komentatorski duo: Lenč pa Keber... tou bi bilo odlično... pa čista resno mislin...

tij se nej resen :ne: :ne:
ka ščej ka se vkup zvejževa :jezen: :jezen:

nej resno. lenčika! ge mo pa kao strokovne gost. ta mi zmejs betežna pitanja postavlala! :waw: :jupi: :'

ajč mirkofone priprave! :bravo: :8

Studio de pa na mouste!
Se pravi komentator Dejan Obrez(pardon Lenč)&Aleš Tišič(Keber) pa strokovni komentator Bakanič(nima pojma o strokovnosti) :waw: :ud:

Uporabniški avatar
galaktikos
Dau prvi avtogram

OdgovorNapisal/-a MiChO » 08 apr 2008, 15:33

galaktikos je napisal/-a:Dvomim ka je štoj z ekipe B dovolj dober za apetite vaše publike.Mogoče eden največ dva.Pa teva dva verjetno najmenje senjata špilati v prvi ekipi.
Žalostno ka so uspehi vredni več kot pa da bi domači dečki špilali za svoje starše,sosede,prijatelje, znance, itd!

Tij bi tudi rad uspehe mel, pa jih nažalost verjetno neboš mel...Kda de ta generacija na vrhunci, te boš že z obema nogama pri veteranaj. Ne špila se fuzbal samo za zajebancijo. Te se ne bi trgo kda zgibijš, či bi tomi tak bilo.

galaktikos je napisal/-a:Za Krajno toga nemremo trditi.Lejko razložin či ščejte!

Či koga določenoga misliš ka si je nej dober, te konkretno napiši. Igralci smo si med sebof dobri...itak pa prijdejo kakša trenja vmes... kak seposejdi indri...
Či pa misliš tu na tou či je što mogoče tebej nej trpo oz. ka pač te že, pa tou nemreš posplošiti med vse nas.

galaktikos je napisal/-a:O prepotentnosti pa nebi!Što je li bole preptenten kak narod z Krajne(gučin samo glede fuzbala)Ka se po oštarijaj derejo "Krajna,krajna"pa "Ko je najbolji?Krajna"Narod drujgi se pa polek zgraža!

Ne mejšaj naroda pa igralcov... tu si gučijmo o nas, o igralcaj, pa kakšnon funkcionari mogoče. Ne branin nikoga, samo ne mejšaj stvari. Či bi že rad primerjo... pri Bejbiji recimo se tou po oštarijaj lidgej nemrejo niti zdirati, ka nega niti približno telko navijačov pri klubi. Na mojo žalost med drugin tudi.
Po drugoj strani pa či se po gostilnaj derejo što je najbokši, je nika nej takšoga. Pripadnost klubi, zagriženost pa tak dale. Dokejč se derejo navijaške stvari pa stvari kere so nej prek meje dobroga okusa, je s ten nej nika narobe. Primerjava dveh vejsi: Krajna vs. Sodišinci. Na Krajni vlagajo sredstva v športni center, pa njin je valda nej vseeno za tou, ka de s fuzbalon, v Sodišincaj pa ščejmo novo cisterno, pa se vlaga v gasilce, pa so pač občutljivi za VGD pa vse okouli njega. Takša je pač realna slika.

galaktikos je napisal/-a:Samo škoda ka bi verjetno čul dosta vekše svinjarije od vaše publike na naš račun.

Evo, že pa publika. Od publike Mister Bejbija mi naštej što je bil na tekmi pa što bi se lejko sploj kaj takšoga zdiro. Vsi ka ste bilij tan ste igralci, pa par funkcionarov. Ka ge man veze s publikov? Gučijmo si od nas, od igralcov. Več publike je, bokše je. Ka se pa zdirajo, pa se naj tisti ka se zdira, saki sam pri sebi zamisli či ma tou ger mesto.

galaktikos je napisal/-a:Reali ide! :ud:

Kda Geza mergej, boš glaven humorist v Prekmurji.

Pa ka nede zaj pa što mislo ka zagovarjan ali pa branin neven koga. Svadi me edino kda se vse drugo omenja kak pa tisto ka bi trbelo.
Mes que un club! (Več kot klub!)

Ray Hudson: "Xavi needs no help. He needs help like a fish needs bicycle."
Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

Kraj: V njenih hlačkah...

OdgovorNapisal/-a LAjCi » 08 apr 2008, 16:05

ka pa če bi mi z ptuja z tekme prišli z reportažnim avtom, 5 kamerami, pa 2 slow-motionama pa tak ???
pomerte se malo... prinesen kamero, pa en mikrofon cuj, pa zaradi mejne se vas lejko 20 v njega derej :)
moj predlog za komentatora je vseeno gogo, ka se je enkrat že izkazo... če seveda stopi vö z kuče ;)

glede tej debate... vse lipo pa prav, samo bojte malo menje osebni pa žaljivi, to prerašča meje športnosti !!! !!! !!! :policaj:
Slika
Uporabniški avatar
LAjCi
Joker s klopij

Kraj: Sodišinci

OdgovorNapisal/-a galaktikos » 08 apr 2008, 16:22

Tej narod ka se derej po oštarijaj san mislo tudi igralce.Kajti gda se tou čuje je polek gvušno kakšen igralec pa nemo omenjo imen ka itak nema veze.Meni se tou zdij ogabno.Pa tou san omejno zatou ka se tou dogajalo v mestu kama tou sploj ne spada.No nema veze.Pa što pravi ka je Krajna najbokša?
Ges bi mel uspeha ja.Samo nej pusisili.Če san nej tan ge je srcej doma mi zmaga pomejni enako kot poraz!Oprosti samo ges san bar tak čujto.
Glede tistoga pajdaštva.Tij znaš ka pomejni biti pajdaš.Nej je tou samo ka si gučijš z njim malo se pa ta.Pajdaš pomejni dosta več.Primer:Ka te nekak sploj ne pogledne da pač več neščeš biti v tistoj sredini ali ti zaradi toga nekak obeča kakšne flacere.Sicer pa ka mo ti razlago tou saj tak znaš ka ti mijslen povedati če nej pa ti poven da mo te vido.Ges znan ka ste si vij dobri med sebof tudi ges san nej mel nikšoga problema s ten.Samo je tou nej pajdaštvo.Tou je klapa ljudi ka prijde odšpilat tekmo pa odijde!
Pa na kranjčoj tekmi smo bilij mi publika.pa se gvušno nišče nej od nas zdiro na doj fujčka.

Uporabniški avatar
galaktikos
Dau prvi avtogram

OdgovorNapisal/-a MiChO » 08 apr 2008, 16:46

Za tistivi imeni itak vsi znamo kerivi sta mišljenivi...
Kda so se drli ka je Krajna najbokša, so se drli zatou ka je bijla prva. Ali v PLMN, ali na občinskon turniri ali pa na Zelkovon... Tou se mi zdij primeren razlog za dretje.
Či bi glejdali po srci, te dosta nogometašov ne bi špilalo tan ge špila, pa ge osvajajo lovorike. Ge osebno san nej šou k Krajni zaradi lakote po lovorikaj. Se je pa pač ponidijla priložnost, smo preci dobra ekipa pa je pač tak naneslo ka san lejko k tomi pomogo kelko te že pač.
Pa nemre ti zmaga pomejniti enako kak poraz, kda neka osvojiš :)
Ok, tou se strinjan ka kda se odločiš ka boš spremejno okolje, nej trbej ka te nešče mlati pa neven ka še vse. V primeri tvojoga odhoda na Krajno je tudi pri Bejbiji po moje spadnolo kaj komentarov na tou. Pa nej samo lejpih. Nišče je nej svejti. Mo vidli kak bou z menof pa s komentarami, flacerami itd... če/kda tou bou.
Buro, ges, oba Graja, Kiki pa Fibo se po tekmi niti kaj dosta nemremo zadržavati tan (pa napiti), ka itak mamo velki fuzbal. Kda ga nemamo, te mislin ka se malo načik odvija tou po tekmi :)
Glede toga dretja ka naj doj fujčka pa san ges itak nej čul nika, taka neman pojma što bi se naj kaj zdiro. Mogoče se sploj nejde za tou tekmo v nedelo.

Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

OdgovorNapisal/-a tdk » 08 apr 2008, 19:09

res je zanimivo branje tukaj gor,zve se marsikaj zanimivega pa se kaksen pridevnik bi se nasel...pa bom malo povedal nekaj svojih misli ali ce ze zelite pricakovanj pred tem tako zelo tezko pricakovanih derbijem pred katerim se temperatura strmo dviga in bo zelo visoko ostala tudi nekaj dni ali celo tednov po tekmi-verjetno.
Ce se gleda na dosedanjo statistiko(koliko mi je poznano) je ta krepko na strani Krajne,kar pa ne pomeni nic,vsi vemo,da je vsaka tekma zgodba zase in mozno je prav vse.
Ce se gleda na trenutno uvstitev na lestvici je Krajna pred Mr.baby-jem,kar pa zopet ne pomeni dosti ali ne pomeni skoraj nic,tekma se bo zacela z 0:0.
Ce se glede na spomladanski del ima Krajna dva poraza,Mr.baby dve zmagi,kar pa zopet ne pomeni nic,razen morda nekoliko vec samozavesti ali pa morda vec volje in boja na noz za prekinitev crne serije na najbolj sladek nacin,t.j. zmaga proti velikemu rivalu.
V soboto pridem definitivno da si tekmo ogledam,upam,da bo to res tekma v pravem pomenu besedu,da boste tudi po njej ostali kolegi(upam,da ste),ter da boste igrali in se borili v ligi kot do sedaj.Napetost bo visoka,upam,da ne bo kdo sel v preveliki zelji predalec,preko roba..in skuhal nepredvidljivo.
Ena bojazen pa je...ce bo velika rezultatska razlika na tekmi(zelo malo verjetno),bo verjetno se kar v redu,v primeru tesnega izida pa res iskreno upam,da porazenec ne bo zvalil celotne krivde zopet in le na sodnika,kot se je v preteklosti preveckrat dogajalo.

lp tdk

naj zmaga boljsi in verjetno tudi srecnejsi,predvsem pa naj zmagata nogomet in predvsem fair-play
tdk
Sprejeti v nogometni klub

OdgovorNapisal/-a LAjCi » 08 apr 2008, 19:45

tdk je napisal/-a:V soboto pridem definitivno da si tekmo ogledam,

torej nebos soudo ? ;)
Slika
Uporabniški avatar
LAjCi
Joker s klopij

Kraj: Sodišinci

OdgovorNapisal/-a MiChO » 08 apr 2008, 20:13

o tdk.. me veseli ka si se po duuugon časi oglaso... malo bole boj aktiven :policaj:

boshko, ge so puž-muž, krta-mrta pa čalamadi? :-D

Uporabniški avatar
MiChO
Katancov ljubljenec

OdgovorNapisal/-a tdk » 08 apr 2008, 20:26

LAjCi je napisal/-a:
tdk je napisal/-a:V soboto pridem definitivno da si tekmo ogledam,

torej nebos soudo ? ;)

kje sodim zvem v cetrtek ali najkasneje v petek...te tekme nimam prevec veselja delit pravice ali krivice;ce bom pa slucajno delegiran...pa bo kar bo :|

lp tdk
tdk

OdgovorNapisal/-a KURSK » 08 apr 2008, 20:27

vaj dobro ka neboš ti saodo :ud: :ud:
Uporabniški avatar
KURSK
Joker s klopij

OdgovorNapisal/-a tdk » 08 apr 2008, 21:51

KURSK je napisal/-a:vaj dobro ka neboš ti saodo :ud: :ud:

skoraj 100% sem preprican,da bo sodnik glavni krivec za poraz enih ali drugih v primeru t.i. knap rezultata; v primeru ciste zmage ene ekipe pa bodo drugi rekli,ja pri npr 1:0 bi za nas mogo penal souditi,pa bi vse drugace bilou...

lp tdk

p.s.leko de sto saodo se bole katastrofalno...seveda po mnenji enih
tdk

OdgovorNapisal/-a fejst fejst lejpi » 08 apr 2008, 22:18

[quote="LAjCi"]
moj predlog za komentatora je vseeno gogo, ka se je enkrat že izkazo... Ä

Uporabniški avatar
fejst fejst lejpi
V prvoj postavi

OdgovorNapisal/-a fejst fejst lejpi » 08 apr 2008, 22:22

[quote="cuschtee"]
politiÄ

Uporabniški avatar
fejst fejst lejpi
V prvoj postavi

OdgovorNapisal/-a cuschtee » 08 apr 2008, 22:58

fejst fejst lejpi je napisal/-a:Nebi jih zel prav zavolo politične usmerjenosti. :' :' :'

Sicer pa me veseli, tou je skoro tiste odgovor ka san ga čako. :ud: :ud:

pa ja, saj to san ščel povedati. če tak gledaš bi se mogo odpovedati večini mojih klubov. samo če okoli poglednen ne najden glij čistih, ka bi se lejko odločo za njih.

pa spravi se za mikrofon, če glij boš pa za mister baby vleko! :kaj: :'
Uporabniški avatar
cuschtee
V prvoj postavi

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na KMN Krajna

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost